llldiary.blogg.se

Mamsing till våra två underbara små, storebror Lewis (3/3-10) & lillasyster Lydia (18/12-11). Sambo till min Jimmy & tillsammans bor vi i vår nybyggda villa på landet som stod inflyttningsklar vintern 2011. Häng med i vår roliga, kaotiska men härliga vardag om ni vill..

Bolt

Publicerad 2012-10-03 17:04:02 i Allmänt

Lewis har hyrt en film via vårt kanalutbud från Telia, han valde Bolt. Han sitter som klistrad framför TVn så den får nog godkänt :-)

Idag har jag & Jimmy vart på stan medan Lewis var på dagis. Lydia fick en pippitröja & Lewis ett par brallor med pippimönster.. Såå fint när dom kan matcha varandra. Jimmy shoppade han också, han ville nämligen raka av sig håret & för att få göra det var han tvungen att hitta lite nya kläder.. Haha. Jag brukar inte gilla när han är rakad men nu såg det helt okey ut! Efter det åkte vi raka spåret till dagis & hämtade hem lilla hjärtat som även idag fick massor av beröm för att han är så duktig på mycket & väldigt ordningsam av sig, sånt värmer att få höra. Efter dagis åkte vi hem för att göra mellis i form av grahamspankisar. Gick hem lika väl som vanliga, bara att dom här är nyttigare och mer mättande!

Jimmy har precis åkt till Pontus för att lägga tak & då passar vi på att åka till moster där det blir kvällsmat i form av lasagne.. Mmmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela